Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
  Nyomtatóbarát verzió

Re: Offtopic
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009.03.15. 15:19 

Hubertus írta:
vick írta:
üzenni szeretnék a hihetetlenül nagyarcú, pubon nagypofájú,
majd az inf lanon lerendezzük, emberkének, hogy lemegyek és ha lesz bátorsága
odaállni elém és nem elbújdosni (mint már előzőleg d2t lanon egy másik teamnek)
akkor beleverem a kis fejébe az észt, hogy elmenjen a kedve a neten való ugatástól!!!!! azért mert 18 éves vagy nem a tied a világ....

csak ennyit szerettem volna

hajrá hajrá. viszont legyél tekintettel a szabályzatra! bármilyen anyagi kárért ami mást vagy a rendezvény helyszínét érinti azt neked kell megfizetni.

Igazából erről a magyar hozzállásról kéne leszokni, hogy állandóan FLAME-elnek és nem tudnak egy wart vagy egy pubot úgy lejátszani, hogy ne káromkodjon folyamatosan mert éppen a másik lelőtte őt!Mivel nem így játszák a játékokat hogy /god ezért szerintem el kéne fogadni ha valaki jobb nálluk!
Igazából tényleg egy ilyen lanon láttam meg én is jó pár éve, hogy ki is az aki nállam épp jobb vagy, hogy az egyes taktikokat hogy valósítják meg mások!
Nem mondom azt , hogy nem csalnának nagy többségben a gamerek, mert csak ha a cfg-kre gondolok akkor van 1-2 olyan ember akinek már tényleg akkora,hogy az init time-ja azért 10 sec mert 1 mega a config :)
Szóval tudom én , hogy milyen feszültség sokmindenkinek amikor épp nem megy a game rendesen de azért vedd figyelembe hogy lehet, hogy egy leendőbeli haverodat próbálsz elküldeni mindenhova, akit épp egy ilyen lanon ismertél meg!

pacsi
Vick

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.03.15. 16:20 

ja igen az 1 megabájtos conflig file a sokkal jobban adja, azzal már célozni kell

istenem...

ha keresztet vetsz Ready elött akkor meg tuti nyered a meccset, mert kb ennyi az összefüggés, ha zavar a flame, akkor kapcsold ki a chat-et, és biztos vagyok benne te még egy bazdmeg-et nem eresztettél el mert valaki "elmakkolt"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 00:00 

LSL írta:
ja igen az 1 megabájtos conflig file a sokkal jobban adja, azzal már célozni kell

istenem...

ha keresztet vetsz Ready elött akkor meg tuti nyered a meccset, mert kb ennyi az összefüggés, ha zavar a flame, akkor kapcsold ki a chat-et, és biztos vagyok benne te még egy bazdmeg-et nem eresztettél el mert valaki "elmakkolt"

most pont neked magyarázzam el hogy miket lehet át/bele/írni egy cfg be -.-
a chattel kapcsolatban annyit még hogy vetekszünk a német szinttel kb és ki szoktam kapcsolni a chat et de jóhogynem kell már ezt is pam ba rakni h alapból tiltott legyen!
az elmakkolás és a csalás közt óriási különbség van! és pb nem ér semmit csak az a rohadt unalmas demo nézés meg conflictolás hegyek.....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.04.13. 14:37 

Racker követelem a képeket!!:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.04.13. 15:12 

LSL írta:

istenem...

lsl az überszoc, aki egyik lanon fogta magát és elment egyedül moziba :D
(Y)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.04.14. 12:45 

fiju írta:
LSL írta:

istenem...

lsl az überszoc, aki egyik lanon fogta magát és elment egyedül moziba :D
(Y)

így 13,37 hónappal crynet után még mindig ezen pofáztok, ott másik kock4 inkább ottmaradt és nézte a többit ahogy cod2znek , én meg akkor basszátok meg, elmegyek megnézek egy filmet inkább, van aki nem enni meg dugni meg telefonálni megy moziba hanem _FILMET_ nézni:D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]